The new canteen

The new canteen

Within the reorganization of company space Mollificio Valli srl has recently opened the new canteen.

20102016-20102016-img_20161020_100605_hdr 20102016-20102016-img_20161020_100831_hdr

Made in a building separated from the main body of the factory, the new canteen places at disposal of their subordinates an air-conditioned room equipped, among other things,  with two 55” television sets and with  a cable radio set; furthermore there are dispensers with snacks and hot and cold drinks.

The access to the canteen rooms is regulated with a badge for the personnel’s identification.

Outside the canteen there is the only smoking area of the company.

20102016-20102016-img_20161020_101250_hdr 20102016-20102016-img_20161020_101058_hdr
20102016-20102016-img_20161020_101003_hdr 20102016-20102016-img_20161020_100934_hdr
20102016-20102016-img_20161020_100353_hdr

Posted in: Umweltschutz, News, Qualität, Sicherheit

Leave a Comment (0) ↓